Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Переваги та недоліки купівлі авто з Кореї

Важлива перевага корейського автомобільного ринку в тому, що тут дійсно великий вибір хороших авто. За розумною ціною можна купити навіть модель 2023 року випуску.

Останніми роками українські водії все частіше обирають вживані корейські авто. Вважається, що купівля б/в машини за кордоном вигідніша, ніж придбання автомобіля на вторинному українському ринку. І це дійсно так. Економія може становити до 40%. Невисока вартість зумовлена тим, що корейці, як правило, не купують авто з пробігом, тож такі машини коштують недорого і часто продаються за кордон.

Компанія Bex Auto допомагає з підбором, купівлею, доставкою та оформленням авто з Кореї та інших країн. Придбання авто відбувається через аукціони.

Які автомобілі з Кореї купують українці?

Важлива перевага корейського автомобільного ринку в тому, що тут дійсно великий вибір хороших авто. За розумною ціною можна купити навіть модель 2023 року випуску.

Ось кілька прикладів популярних корейських авто:

  • Kia Soul Evna190 2019 року випуску. Ціна: 15 200 $. Це потужний, надійний і комфортний електрокар, який добре підходить для українських доріг. Модель із переднім приводом оснащена акумулятором ємністю 30 кВт-год. Запас ходу становить 190 км. У електромобіля великий дорожній просвіт (180 мм), просторий салон і місткий багажник.

  • Hyundai Avante 2023 року. Ціна: 22 240-26 030 $. Користуються попитом авто на бензині та на газу. Залежно від модифікації потужність двигуна становить 120 або 123 к. с. До переваг седана варто віднести маневреність, швидкий розгін та комфортабельний салон.

  • Hyundai Tucson 2023 року. Ціна: 35 840 - 42 560 $. На корейському ринку представлені гібриди та авто з бензиновим двигуном. Обидва типи кросоверів відрізняються маневреністю, потужністю і великою місткістю салону.

Серед українських водіїв користуються попитом не тільки новинки на автомобільному ринку, а й старіші авто. Однак, найбільш відчутною буде вигода саме від купівлі сучасного автомобіля, випущеного впродовж кількох останніх років.

Переваги авто з Кореї

До головних переваг корейських авто варто віднести:

  • - Розумну вартість. По-перше, нові корейські авто коштують дешевше, ніж моделі з Японії. Але при цьому вони не поступаються їм за комплектацією та якістю. По-друге, ціна на старі автомобілі в Кореї набагато нижча, ніж в Україні. Навіть з урахуванням витрат на доставку і розмитнення вийде заощадити.

  • - Хороша якість. Автомобілі, які корейці випускають для внутрішнього ринку, більш якісні, ніж машини для експорту. Крім того, хороша якість старих авто зумовлена відмінним станом корейських доріг і високим рівнем технічного обслуговування.

  • - Великий вибір. На корейському автомобільному ринку є автомобілі на будь-який смак. Порівняно з українським вторинним ринком тут набагато більше сучасних електрокарів і гібридів.

Ще один плюс корейських авто, який часто відзначають водії, - це більш чесна історія машини. У Кореї не обманюють із пробігом, а інформацію про участь у ДТП чи про кількість власників не приховують від потенційного покупця.

Недоліки корейських авто

Один з основних недоліків купівлі корейської автівки - це ризик купити авто, яке мало сильні пошкодження та пройшло неякісне відновлення. Якщо не перевіряти автомобіль перед покупкою досить ретельно, про проблему можна дізнатися занадто пізно. Щоб уникнути можливих неприємностей, найкраще довірити купівлю авто "під ключ" досвідченому імпортеру, наприклад, компанії Bex Auto.

Другий істотний мінус - це довге очікування. Зазвичай на купівлю, доставку та оформлення транспортного засобу йде близько 3 місяців.

04.09.2023
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Переваги та недоліки купівлі авто з Кореї

Політика конфіденційності